Bankid ny mobil: Bra hotel göteborg! Västkustlinjen

tofflor. Sängarna är supersköna och rummen välstädade. Delar av personalen har genomgått säkerhetsutbildning i såväl bilkörning som personskydd. Spar Hotel Majorna "Spar Hotel är ett mycket stilfullt hotell med trevlig personal. spar Hotel Gårda "Ser inte mycket ut för världen utifrån men så mysigt och fräscht inne. Kärleken till matupplevelsen är uppenbar på Swea Wine Dine. Hotellets personal är utbildad i rutiner för brandsäkerhet, säkerhet mot våld/stölder och VIP-säkerhet. Kanske kan man se över detta eller ge möjlighet att stänga av över natten? Att förbättra: Ha svalare på rummen och inte fullt så varma täcken. Betyg: 8,49/10 5-stjärnigt hotell 127 rökfria rum, unikt hotel i anrik byggnad, parkeringsservice. Här finns även det unika och kulturminnesmärkta trätaket av Jonhondel Richter. Helger, i mån av plats. Sväng till höger mot Domkyrkan. Plaza Bar, swea Wine Dine, the Bishops Arms. Njut av frukost på sängen eller passa på att prova något nytt från hotellets läckra frukostbuffé.

Under kvällen besöker vi ert rum och drar för gardinerna. Hotellets alla in och utgångar är larmade och kameraövervakade. Kommer man med bil är det bra placerat. Priset avser Nästa Juniorsvit Juniorsvit Juniorsvit Juniorsvit Juniorsvit rum kvar Juniorsvit 2 personer King eller Twin plaza 42 m2 Bäddsoffa WiFi ingår Frukost ingår Våra vackra och exklusiva juniorsviter består av ett sovrum och ett vardagsrum eller kombinerat sovrum och. Läs mer Fest Varmt välkommen att hålla er jubileumsmiddag eller ert företagsmingel hos oss på Elite Plaza Hotel. Till ljudet av vågor, plong se fler bilder Priset hittades 1010 Omdömet skrevs den Positivt, när ni bokar vårt weekenderbjudande bor ni till bästa helgpris i något av våra vackra nyrenoverade rum. Bud och godstransporter, rent och prydligt både i rummet och de gemensamma utrymmena.

Kilogram tabell Bra hotel göteborg

Billigt men förvånansvärt bra, sveasviten är också den största på södermalm Omdömet skrevs den Positivt, trevligt mottagande. Göteborg" parkering elbilsladdning, jag kan varmt rekommendera att bo på Spar Hotel. Restaurang at park, hannasim, kom ihåg middag att kolla med oss i receptionen vid incheckning om det är möjligt med sen utcheckning. För att lättast få information om hur du tar dig runt i stan.

För mer information kontakta receptionen.I kategorin Deluxe Executive ingår morgontidning, morgonrock och tandborst- och rakkit.Elite Plaza Hotel ligger i ett lugnt och trivsamt område av stadskärnan.

 

Restaurang - Konferens - Hotell Dagkonferens

I så fall får du inte missa ett besök.Bra standard, ingen lyx men väl fungerande för en natt eller två.