Sista minuten 7 juli, Bästa restaurang södermalm 2018

kock som själv har bott i Seoul och inspirerats av den koreanska huvudstaden. Långholmsgatan 3, Hornstull/Södermalm Aji y Ajo låg först i Hökarängen, men idag hittar du den prisbelönta och avslappnade cevicherian i Norra Hammarbyhamnen nära Sofo och Ringvägen. Oavsett dag på veckan kommer du garanterat aldrig att vara ensam om att bege dig hit; Tjoget är alltid fullt av kompisgäng som sammanstrålar för att äta eller bara ta något i baren. Restaurangen är endast öppen torsdagar till lördagar och har blygsamma 16 platser. Här hittar du goda semlor i Stockholm 13 februari 2018 Restaurang Bästa restaurangerna på Södermalm Bar Guiden till Stockholms bästa cocktailbarer Restaurang Den stora guiden till Stockholms bästa italienska restauranger ttklubb Guiden till Stockholms bästa nattklubbar Café Guiden till Stockholms bästa frukost Bar Guiden till. Annars finns det några få drop-in-platser i baren. På kvarterskrogen Warung i Hornstull serveras indonesiska rätter lagade på lokala, nordiska råvaror och här kan man även sippa södermalm på exotiska och smakrika drinkar från baren. Listan uppdateras löpande för att hålla dig à jour med vilka guldkorn som inte bör missas just.

Uteservering och kanske bäst av allt vällagade och prisvärda rätter såsom entrecote för 235. Dessutom kan man kombinera drinken med lite kreativa smårätter och känna sig sofistikerad i fastighet den 60talsinfluerade Mad Menmiljön. Fotografiska stoltserar nämligen även med en Gulddrakebelönad restaurang där stjärnkocken Paul Svensson står för den kulinariska upplevelsen.

Äta ute i Södermalm (Stockholm Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Södermalm (Stockholm) och sök efter kök, pris, plats och så vidare.Södermalm, eller Söder som det kallas i folkmun, är en populär stadsdel i Stockholm.Läs vår lista med de bästa restaurangerna i detta område.

eksem Hit beger du dig för såväl ambitiös fine dining som för skön atmosfär och soulmusik i högtalarna. Längtar du till Italien, hit är du välkommen oavsett om du är hotellgäst eller inte. Linje Tio prisbelönt cocktailbar, signerat kända krögare från bland andra Museet och Franska Matsalen.

Ringvägen 98, Skanstull/Södermalm Pazzi Sponsrat Napolitansk Sofo-pizza Sofo-restaurangen Pazzi i anslutning till Hotel Point på Östgötagatan specialiserar sig på napolitanska pizzor som får jäsa i 72 timmar.Folkungagatan 128, Södermalm Tidigare Le Nom på Roslagsgatan förvandlades 2018 till Las Brasas, en modern krog med influenser från Sydamerika och Spanien.

 

Bästa restaurangerna på Södermalm Thatsup

Ta dig hit för en lunch, middag eller AW och missa inte uteserveringen en kort promenad från Stureplan och Nybroviken.Erstagatan 21, Södermalm Brunkebergs torg har fått tillskott av flera heta hotell och restauranger, bland annat Scandics signaturhotell Downtown Camper med restaurangen och baren Campfire på gatuplan.