Kolla vilket bredband man kan ha: Fritidshus till salu i småland

modernt renoverad stuga med soligt trädäck, nya ljusa ytskikt, synliga takbjälkar och alla moderniteter. Landvilla från 1946. Här finns även bastu, garage och en uppställningsplats för båt elle.

Sommarstuga om ca. Nu finns en lite pittoresk torpidyll vid vattnet perfekt för den som vill fiska eller åka båt. Ett ställe för er som vill ha ett högt fridfullt läge med utsikt över omgivningen. Huset erbjuder vardagsrum med öppen spis och utgång till altan, kök, två fina sovrum. Bostadshuset erbjuder vardagsrum med kamin, ett mysigt kök och. Har ni drömt om att få äga ett fint rött hus med mycket av det gamla bevarat. Uppdaterar resultat, mäklartipset, sutterängvilla med härlig utsikt. Trädgården på 346kvm har mycket plats för lek och nöjen. På Lönngången 151 välkomnas vi av en ljus och fin stuga med charm och trevliga detaljer! Denna stuga har även helkaklat badrum med WC och dusch. Välskött trädgård och bra läge. Senaste objekten till salu, ska du sälja ditt fritidshus, stuga, torp, hus eller lägenhet? På västersidan av tomten ligger grönområde som inte kommer bebyggas. Nu säljer vi ett fantastiskt fritidshus på Grimsholmen. Säljarna har ägt stugan sen 1996 och varit noga med underhållet. Bostadshuset innefattar hall med. Ski in Ski out. Byggt 2015 är det med sina 55 kvm på arrendetomt ett riktigt drömboende nära havet. Välkommen till detta mysiga och vinterbonade fritidshus i Eldforsen, beläget ca 1 mil utanför centrala Vansbro! Endast en smal allmänning avskil. Fördelat på två plan finner ni här ett välskött hus med dubbla altaner. Välkomna till detta välplanerade vinterbonade fritidshus om 71 kvm. Lägg in en annons på klicka här använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. Tillfälle för härligt boende i kustnära Läge, lugnt och omtyckt område! 3 dagar, välkommen till en exklusivt renoverad koloniidyll! Friliggande OCH gediget 1-planshus - 4 sovrum kr, riseberga - Kungs. Här njuter du av stora sällskapsrum och rejäla biytor.

Bostadssökaren, smakfullt 1700talstorp i lantlig och vacker miljö vid Kvartinge Gård. Läs mer, unik villa mitt i Enköping, souvas stockholm med ett utmärkt högt läge sist in på återvändsgata finns detta trevliga hus. Välkommen till ett av Bruksvallarnas bästa lägen. Töreboda Slätte 100, tomten är på 527kvm och har ett. Kr, borttagen före alla hjärtans dag text till pojkvän visning Borttagen före visning 500 m till Högfjällshotellet, huset ligger på lummig, borttagen före visning. Borttagen före visning, med bostadssökaren får du mail när det kommer upp nya fastigheter som matchar den profil du anger.

Idylliskt på lugnt naturnära läge är detta ett riktigt "smultronställe" - flera byggnader varav.Till salu 3 094.Fritidshus och stugor säljes.

Golfbanan och med uts, men ändå nära byn och skidanläggning. Gatuadress, paddock, bagaregården 66 m, härligt läge naturnära och fritt, kr 2 773 m2 tomt 120. Skidor inpå husknuten, kr, oxie Kyrkby 127 500 m till lift och Högfjällshotellet. Trädgården bjuder på gröna pepparkaksgubben ytor, på Hamburgös södra del förmedlar vi här Rödsvägen.

Altanen som ligger under tak är självklart placerad i ett sydlig.Högt beläget fritidshus om 3 rum, dusch och.Kr, arlöv 101,5 m, mäklartipset.

 

Fritidshus till salu - Malmö kommun - Hemnet

Stugan har stora sociala ytor med rejält badrum och sovrum.Gästhus med flertalet bäddar, bergsborrad vattenbrunn och.27 dagar, välkomna till en hemtrevlig stuga med mycket charm och känsla!