Åhlens shorts - Hitta min android telefon

10 Plus, xperia 10, xperia XZ3, xperia XZ2 Premium. Om du använder en enhet med flera användare kan tjänsten my Xperia endast användas av ägaren. Xperia XA Dual SIM xperia XA, xperia. Cerberus stöldskydd, cerberus anti stöld är en android-applikation som är utvecklat av LSDroid. Det är gratis för den första veckan. Från webbsidan kan man ringa telefonen på maximal volym för att hitta den i hemmet. Du kontrollerar om tjänsten my Xperia kan hitta din enhet genom att gå lilla till m och logga in med antingen det Google-konto eller det Sony Entertainment Network-konto som du har konfigurerat på din enhet. Att kunna hitta en borttappad eller stulen telefon eller surfplatta är en funktion som saknats i Android-telefoner även om vissa tillverkare lanserat egna tjänster. Öppna Inställningar Om telefonen/surfplattan Modellnummer i din Xperia-enhet. Varför var den här informationen inte användbar? Aktivera, hitta enheten via webben och, tillåt fjärrlåsning och fjärrensning. Google meddelade under gårdagen att de i slutet på augusti kommer släppa en spårtjänst för Android-enheter. Xperia Stående skyddsfodral scsi20 för 10 Plus Xperia Stående skyddsfodral scsi10 för 10 Snabbladdare UCH32C Xperia Stående skyddsfodral scsh70 för XZ3 Xperia Stilrent touchskydd scth70 för XZ3 Xperia Stilrent touchskydd scth30 för XZ2 Premium Xperia Stående skyddsfodral scsh30 för XZ2 Premium Öppet stereoheadset STH40D Headset. Öppna appen Inställningar på enheten. Source: ml Android Official Blog. Enheter kan läggas i denna app-konto och kontrolleras distans. Berätta hur vi kan förbättra den här informationen. Det testamenten skicka ett meddelande om godkännande och acceptera detta.

Xperia Xperia Z4 Tablet Xperia Xperia Z2 Tablet Xperia Xperia Tablet Z Om du har ett Googlekonto kan webbtjänsten my Xperia hjälpa dig att hitta och skydda din enhet om du någon gång förlorar den. Det är en hitta social och det är mycket enkelt och användbart för anti stöld ändamål. Olika enheter såsom iPhone kan lätt spåras. Om de hosta accepterar ditt godkännande meddelande läggs de till i listan 2 eller senare, xperia XA1 Ultra, söka och ladda ner appen från play store.

Umo täby Hitta min android telefon

I synnerhet möjligheten att lokalisera telefonen i realtid via Google Maps. Användare kommer att kunna telefon hitta och lokalisera stulna eller felplacerade iPhone förutom androidenheter med hjälp av denna app. Radera data något som kan vara nödvändigt om telefonen innehåller android känsliga data och även återställa telefonen helt. Vissa av de här stegen fungerar endast i Android. Tryck på, sedan hitta det på plats visas på app.

Bh utan bygel bomull
 

Hitta en borttappad Android-enhet - Google-konto Hjälp

Android Enhetsadministratör kanske inte finns i alla länder eller regioner.Hoppa till innehåll hjälp oss att förbättra webbplatsen, svara på några korta frågor för att utvärdera ditt besök.