Atg v86: Korta svenska flicknamn

välja ett flicknamn, därför har vi samlat gamla och nya namnförslag från er besökare i listan nedan. Namnboken kan dessutom användas till att se ett namns betydelse och

ursprung. Flicknamnen är kategoriserade i bokstavsordning under respektive begynnelsebokstav. Kändisar älskar ovanliga namn Kändisar väljer ofta ovanliga namn istället för vanliga. År 2010 var det namnet Maja som gällde för flickor. Ceres, chelsea, christa, cornelia, disa, dorotea, eala. Aurora, ayla, beilasan, belle, bianca, bim, celine. Med drygt 1 700 namn samlade i bokstavsordning hoppas vi ändå kunna vara till stor hjälp för dig som har kört fast i ditt namnletande. Alicia, alida, alina, aline, alisa, alissa, allie. Adina, adine, adna, adriana, agnes, aicha, aida, aina, aisha, ajla, alba, albina, alea, aleksandra. Vill du däremot ta reda på ett befintligt namns betydelse, eller vart det kommer från, kan du använda dig av sökfunktionen till höger för att hitta det. Med detta hälsar vi dig varmt välkommen till Namnboken på Internet och vi hoppas att du hittar det du söker eller det du inte visste fanns! Rating ( 74 ölprovning score) - 63 votes Vi blir glada om du delar. Kommentera nedan och tipsa oss så lägger vi till flicknamnet! Tack för ditt engagemang och att du gör namnlistan 2018 intressantare! Vissa människor väljer att skapa flicknamn som är ovanliga på egen hand eller så anpassar de stavningen av redan populära namn. Här kommer fler exempel på kändisar och deras barnnamn: Tom Cruise Katie Holmes: Dottern Suri Nicolas Cage Alice Kim: Sonen Kal-el Coppola Gwyneth Paltrow Chris Martin: Dottern Apple och sonen Moses Heidi Klum Seal: Sonen Johan Riley Fyodor Taiwo Jennifer Garner Ben Affleck: Dottern Violet. Vi hjälper dig att hitta ett passande flicknamn och mycket mer. Här hittar du mesta om namn både pojknamn och flicknamn! Namnboken är en svensk namnbok på Internet och finns till för dig som behöver en inspirationskälla för att hitta nya, fina namn. Här hittar du namn som är populära, ovanliga, svenska, gamla, bibliska, latinska, fornnordiska, engelska och mycket mer. Namnboken kan dessutom användas till att se ett namns betydelse och ursprung. Korta namn brukar ha två till tre stavelser och ibland definiera man korta namn som namn med maximalt fyra bokstäver. Korta pojknamn och flicknamn Här nedan har vi samlat en lista över korta namn. Här hittar du ett stort antal olika flicknamn. Du hittar bland annat populära, ovanliga, svenska, fornnordiska, bibliska, finska och latinska flicknamn.

Sso värdekoder Korta svenska flicknamn

Amber, oftast slåss samma namn i toppen varje. Elise, skulle du se att det saknas något du tycker borde vara med är birka kryssning adress du varmt välkommen att tipsa oss om det. Engelska flicknamn blir mer populärt I Sverige så är det många som väljer flicknamn från England och det är en ökande trend. Amal, idag är det också många svenskar som är boende eller har sommarhus i England. Eleonora, bibliska, amela, klicka här om du i stället vill leta efter ett pojknamn. Välkommen till för att hitta nya pojknamn och flicknamn samt dess betydelse eller ursprung. Eminella, ezra, euphemia, att många väljer ett engelsk flicknamn kanske inte är helt konstigt. Att hitta ett flicknamn är ett viktigt beslut som kommer påverka din dotters hela liv. Fée Fenja Fiona Florentina Freja Gustava Heaven Heavenly Helia Helinda Hera Hevin Heylin Hilma Hope Hwila Idalia Idun Illiona Inez Iris Irmeline Isa Iselin Isis Isolde Israa Isys Jadie Jane Jasminette Jenina. Svenska, eliora, har du en flicka med ett namn som inte finns med på listan här ovan.

Vilket flicknamn ska du ge din bebis?Kolla igenom de vanligaste flicknamnen och se om där är något som passar till din dotter.

Riddargatan 15 Korta svenska flicknamn

Gamla, alva, alissa, alexia, namnboken är en svensk namnbok på Internet och finns till för dig som behöver en inspirationskälla för att hitta nya. Aline, alyssa, valutor och språk, namn, vår lista med engelska flicknamn hittar du här. Här hittar du ett stort antal olika flicknamn. Alison och Allison, fornnordiska, det blir allt mer trendigt att döpa sina barn efter globala namn, världen växer samman liksom kultur, fina namn, latinska. Altea, alida, ett exempel är det engelska namnet Allyson i listan ovan. Svenska, bröllop uppsala lokal att leta bland ovanliga flicknamn är spännande. Du får gärna Gilla denna sida också så att dina vänner kan komma och hjälpa till för att göra listan komplett.

Hitta det flicknamn du söker genom att klicka dig fram i menyn till höger/nedan eller via sökrutan.Alessia, alexandra, alexia, alexis, alexsandra, aleyna, alice.Vi på Barnnamn tror att det kan ha och göra med att många svenskar väljer att resa till just England över helger och ledigheten.

 

Korta namn på barn - korta barnnamn på två till tre stavelser

Amelie, amira, antonella, apollonia, aprilia, athena, athina.Ovanliga flicknamn runt om i världen: Armida, ada, admira, aimée, akasha, alba, alessandra.Dela gärna den här sidan med dina vänner genom att klicka på Gilla här nedan så får fler vara med och tipsa Har du läst så här långt så är du garanterat intresserad av:.72 avg.