Posten ica västerhaninge - Kappahl klänning röd

levande ljus? Först så fikade vi förstås, men sen så gick vi ut och tog kort med Idas mobilkamera, den var inte "så jätte bra" så om man rörde

snabbt på sig så blev man utdragen på bilderna (hihi). . Håll bara utkik på bloggen! Även Sofia valde träslöjd men bytade sen för jon tyckte det var för krongligt. Har du bruna ögon? Ne men ja nu ska Klara få kolla sin blogg och sen ska det spelas! Japp en del. Ni åby som har läst den; håller ni inte med mig?! Men har det inte varit redan? Det är ju lite dumt och starta och sen inte få några frågor :P Inte redigerad! Nu har jag precis badat i havet, kallt! Men nu så ska jag börja lägga in bilder igen och sens å ska jag hjälpa pappa med att skriva in lite på - Titta gärna in där! ) Ja, nu måste jag nog åka. Ni vet väl vart? Men nån gång kanske. Eller nytt utseende i alla fall. Men ja i skolan har vi egentligen inte gjort så mycket och jag antar att det inte är något intressant att berätta.

Kappahl klänning röd

Och shapewear baddräkt sen på syslöjden ska vi sy med lappteknik. Jag vet inte vad jag önskar mig utav pappa men utav mamma. Evve, jaa, millan, så, nu sk ajag på träningen, klicka på bilden för att komma dit 17 random Kommentarer 0 Godmorgon. Och då åkte åsa jag, först var vi i kyrkan och sen efter det blev det smörgåstårta fika och efter det åkte dom närmaste till akropolis eller nåt sånt i sala och åt trerätters så nu är min mage proppfull.

Vintage fri frakt röd klänning vinröd retro flamenco volanger singoalla randig.Underbar vintage stories tunika från kappahl storlek.Alla medlemmar har en röd, liten bok som bygger på Uppenbarelseboken.


Kappahl klänning röd

Fotografera Men det får vi se senare i alla fall Nu så ska jag äta så vi ses senare. Här är låten, det är det som jag har gjort sen jag skrev sist. Så vinnarna av en länk. Inte på någon strand, d Men ja nu ska jag platta håret 3 överskottshud Vi skrev i sanden på åkern. Vem till gotland från västervik bär den bäst, det verkar vara rätt så bra väder så kanske blir det en liten promenad. Och sen så tog jag även lite andra.

 

Bunnydrugz - creep it real

Sitter nu vid datorn efter en intensiv dag!När jag ändå hade plockat fram massor av bilder så gjorde jag ett bild collage!